Wij Staan Voor Top Makelaars

Makelaardij voor het informatie tijdperk
Alle leads worden door ons geverifieerd
No cure, no pay. Geen kosten vooraf
Wij zijn objectief en onafhankelijk

Immowise in de Media

ImmoWise in emerce
ImmoWise in bnr
ImmoWise in ad
ImmoWise in vastgoedactueel
Hoe werkt ImmoWise?

Onze software herkent makelaars die het best presteren in een specifieke regio. Er worden verschillende factoren meegenomen, waaronder het aantal transacties, verkoopsnelheid en beoordelingen. Zodra wij een verzoek voor je binnenkrijgen, wordt deze doorgestuurd aan de geselecteerde makelaar. Elke opdracht wordt eerst door ImmoWise geverifieerd om spam te voorkomen. Vervolgens krijg jij klanten die naadloos bij je kerncompetentie passen.

Wat doet ImmoWise voor makelaars?

ImmoWise is de nieuwe manier voor makelaars om hun vaardigheden online te promoten en extra leads te genereren. De wereld is veranderd, we leven in het informatietijdperk. Consumenten willen steeds meer informatie over de producten die ze aanschaffen en service providers die ze inhuren. Voor klanten is ImmoWise dan ook de slimme en snelle manier om de juiste makelaar te vinden.

Wat zijn de kosten?

Bij ImmoWise betaal je geen extra kosten naast de lead vergoeding die pas betaald wordt op het moment dat de transactie is voltooid. No cure, no pay.

Hoe kan ik mijn ImmoWise ranking bevorderen?

Bewezen succes is een belangrijke factor. Daarnaast hecht ImmoWise veel waarde aan kwaliteit en dus ook aan interne beoordelingen. Na elke succesvolle transactie van een partner makelaar, nemen wij een beoordeling af, dit zal uiteindelijk meewegen in het algoritme.

Hoeveel leads kan ik verwachten?

ImmoWise staat voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Deze kwaliteit met persoonlijke insteek willen we waarborgen door de opdrachtgever te koppelen aan de beste makelaar. Dit zijn immers projecten waar de makelaar het best in presteert. Ons team verifieert iedere opdracht die we doorverwijzen naar de makelaar, dit zijn dan ook serieuze actiegerichte kopers/verkopers.