Vergelijk Top Makelaars in Kortfoort

De nieuwe slimme manier om je huis te kopen of verkopen. Vraag om een offerte of gratis waardebepaling.
  • Top makelaars verkochten gemiddeld 5,8X meer dan gemiddelde makelaars
  • Top makelaars kochten gemiddeld 13,3X meer aan dan gemiddelde makelaars
  • Top makelaars verkopen 9,7X sneller dan gemiddelde makelaars

Hoe ImmoWise Werkt

Top makelaars voorbeeld
1

Vertel ons wat je nodig hebt in 3 kliks

Onze slimme software selecteert top makelaars op basis van jouw informatie. Gratis en vrijblijvend.

2

Vergelijk top makelaars bij jou in de buurt

Vergelijk de beste makelaars in jouw specifieke regio en maak een keuze gebaseerd op feiten.

3

Kies de makelaar die voldoet aan jouw criteria

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Geen probleem, wij zijn er voor jou en begeleiden je hoeveel je zelf wilt.

Op zoek naar de Beste Makelaar in Kortfoort

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijke gebeurtenis in je leven. Een top makelaar aan je zijde op wie je kan vertrouwen is dan ook een must. Maar welke makelaar in Kortfoort is hier het meest geschikt voor? Door het verzamelen van huizenmarkt data en onze slimme software, selecteren wij de makelaar die geschikt is voor de verkoop of aankoop van jouw huis. Je weet dan zeker dat je in goede handen bent.

Waarom ImmoWise

Big data is er niet voor niets. Doe er je voordeel mee en kies slim!

Beste makelaar

ImmoWise vindt de best presterende makelaar voor jouw woning

Top makelaar

ImmoWise staat voor je klaar tijdens het aankoop/verkoop proces

Gratis makelaar

Bespaar tijd en moeite. Een top makelaar neemt je al het werk uit handen

Beste makelaar

Gratis en objectief. ImmoWise adviseert puur door feiten en ervaringen

Top makelaar

Een top makelaar bespaart je geld en verdient zichzelf altijd terug

Hypotheekadvies

Onafhankelijk hypotheekadvies nodig? Ook daar kunnen wij je bij helpen

Waarom een top makelaar

Zelf je woning aankopen of verkopen lijkt makkelijk en voordelig, helaas is dit meestal niet het geval. Ook kan het een hoop stress opleveren, omdat je naast je werk en je gezin, alles zelf moet regelen. Het gemiddelde makelaarscourtage in Kortfoort ligt tussen de 1.2%-1.6%. Een regionale top makelaar kan de waarde van je huis het best inschatten en is een ervaren onderhandelaar, met het inschakelen van een top makelaar kan je duizenden euro's winnen. Verder zijn top makelaars buurt kenners, zij weten wat de juiste investeringen voor je zijn, waar je op moet letten bij het aankopen of verkopen van een woning in Kortfoort en welke voorwaarden zij mee moeten nemen bij het doen van een bieding of bij het ontvangen van een bieding. Zij kennen de juridische bijkomstigheden bij de aankoop/verkoop van je woning en kunnen bieders met hun ervaring goed inschatten.

Top makelaars zijn goed bereikbaar en met veel makelaars kun je direct en snel communiceren via whatsapp. In de avonduren bezichtigen? Geen probleem. Veel makelaars werken tegenwoordig flexibel en hebben geen 9 to 5 mentality.

Makelaar Kortfoort

Immowise selecteert de best presterende makelaars voor jouw woning. Deze makelaars zijn aangesloten bij NVM, VBO of VastgoedPro.

95% van de huizenkopers en-verkopers in Kortfoort vertrouwen de verkoop/aankoop van hun woning toe aan een makelaar. Maar het zoeken naar een top makelaar in Kortfoort was eerder niet zo gemakkelijk. Meestal gebeurde dit via via of door een reclamebord langs de kant van de weg. Het verschil in kwaliteit tussen makelaars in Kortfoort is er wel degelijk. Een top makelaar haalt zijn/haar eigen kosten er altijd weer uit. Een top makelaar in Kortfoort kent de regionale markt goed; door een database met up-to-date informatie kan de top makelaar goed advies geven en onderbouwen, verder beschikt een top makelaar over goede onderhandelvaardigheden, dit is uiteraard van groot belang om er de beste prijs voor zijn klant uit te halen.

“Bedankt voor de introductie aan onze makelaar, hij kende de soort woning al van een eerdere verkoop en hanteerde de perfecte verkoopstrategie. Dit heeft ons geholpen de beste prijs uit de woning te halen. Super tevreden!”
Jenny Smit

Vragen die je aan de makelaar kan stellen.

doneVraag aan de makelaar wie de bezichtigingen gaat doen voor jouw woning. Doet de makelaar dit zelf of gaat iemand anders dit doen?
doneHoe verloopt de communicatie na een bezichtiging? Krijg je hierna altijd feedback?
doneWat is het marketingplan voor jouw woning? Op welke sites zal de woning worden aangeboden en werkt de makelaar ook met social media om de woning te promoten?
doneWat voor courtage rekent de makelaar? Vaak is deze nog onderhandelbaar.
doneWat zit in het standaard dienstenpakket van de makelaar? Let op verborgen kosten die buiten het courtage vallen (advertentiekosten, foto’s).
doneWat staat er in de overeenkomst over intrekkingskosten?

Let op! Goedkoop is soms ook duurkoop. Het gaat ook om prijs/prestatie. Advies nodig bij het maken van de juiste keuze, neem gerust contact met ons op.

ImmoWise vind makelaar

Vind een top makelaar in Kortfoort