Wees zeker over je Hypotheek. Nu en in de Toekomst.

Krijg onafhankelijk hypotheekadvies van een erkend adviseur
Transparant en onafhankelijk hypotheekadvies
Advies op maat van een erkend hypotheekadviseur
Inzicht in je toekomstige maandlasten

Ruime keuze in Hypotheekaanbieders

Hypotheek afsluiten

Ga je een huis kopen of heb je inmiddels al je droomhuis gevonden? Dan is het verstandig om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur. Een onafhankelijke adviseur zoekt een hypotheek die het beste past bij jouw wensen en financiële situatie. Er zijn heel veel verschillende hypotheekvormen met diverse mogelijkheden. Het afsluiten van een hypotheek is net zo belangrijk als het kopen van je huis, je zit er voor langere tijd aan vast en het gaat om veel geld. Het is dus van belang om je goed te laten adviseren over de juiste hypotheek en dit goed te regelen. Onze hypotheekadviseur helpt je tijdens dit proces bij het maken van de juiste keuzes.

Het proces

Bekijk zelf of samen met je adviseur je financiële situatie. Wat wil je maandelijks kwijt zijn aan hypotheeklasten? Er komen maandelijks ook nog andere vaste lasten kijken bij het kopen van een huis. Maak hier een berekening van en neem dit mee in je besluit.

Tijdens het eerste gesprek met je hypotheekadviseur gaat het vooral om de eerste kennismaking en het doornemen van je huidige financiële situatie, je wensen en de mogelijkheden. Je kunt je laten adviseren over de verschillende hypotheekvormen, vervolgens wordt er een klantprofiel en een risicoprofiel vastgesteld. Hierna volgt het tweede gesprek en maak je (samen met de adviseur) een keuze voor de hypotheek die het beste bij je past, de hypotheek wordt aangevraagd bij de geldverstrekker. Bij stap drie worden de offertes getekend en de aanvraagformulieren ingevuld. Stap vier is het voltooien van je dossier. Dit dossier moet goed worden opgeborgen, zodat je alle belangrijke papieren altijd bij de hand hebt. Na het aanvragen van je hypotheek, kost het gemiddeld twee maanden voordat de hypotheekakte bij de notaris passeert. In de tussentijd moet je er zelf voor zorgen dat je alle gevraagde documenten tijdig aanlevert, dit helpt bij het versnellen van het proces.

ImmoWise in de Media

ImmoWise in emerce
ImmoWise in bnr
ImmoWise in ad
ImmoWise in vastgoedactueel