Door ImmoWiseImmowise

Vind jouw makelaar in 1 stap

Op zoek naar een makelaar die perfect past bij jouw wensen? Dat kan tegenwoordig heel snel via ImmoWise.nl!

Een huis kopen of verkopen is één van de belangrijkste transacties in je leven en is van grote invloed op jouw financiële situatie. Dus waarom zou je genoegen nemen met de makelaar op de hoek, of via via? Is het niet beter om een beslissing te nemen, gebaseerd op cijfers en feiten? Immers, je kunt na het ondertekenen van het contract tot dienstverlening niet meer terug, tenzij je een boete betaalt. Deze kosten kunnen enorm oplopen.


Door een bezoek aan ImmoWise.nl gevolgd door een kort telefoongesprek, vindt ons team speciaal voor jou de makelaar die het beste past bij jouw woning en wensen. Gratis en geheel vrijblijvend.

Hoe werkt het?
Vul wat korte vragen in via ImmoWise.nl en ons team neemt rond het afgesproken tijdstip contact met je op om een paar korte vragen door te nemen. De gegevens worden systematisch verwerkt, waarna aan de hand van Big data en een algoritme ons systeem op zoek gaat naar de best presterende makelaar in de buurt. Er wordt gekeken naar verschillende factoren: vergelijkbare woningen in die specifieke regio, prijsklasse en verkoopsnelheid. Vervolgens worden de makelaars persoonlijk door ons team gescreend en ontvang je een rapport van jouw top makelaar.

Begeleiding
Ook gedurende het aankoop/verkoop proces staat ons team tot je beschikking voor eventuele vragen en zullen we geregeld contact met je opnemen om te kijken of alles naar wens verloopt. Daarnaast vind je op onze blog uitgebreide informatie over alles wat er bij de aankoop/verkoop van de woning komt kijken.

Top makelaars
ImmoWise werkt alleen samen met gecertificeerde top makelaars. Dit zijn de makelaars die het best presteren op de huizenmarkt. Deze makelaars zijn aangesloten bij een branchevereniging, zodat je er zeker van kunt zijn, dat deze goed zijn opgeleid en bij klachten of geschillen kun je terecht bij een geschillencommissie. De drie bekendste verenigingen in Nederland zijn: NVM, VBO en VastgoedPro.

Zoek jij een top makelaar? Klik dan hier of bel ons op 085 06 044 85.